dissabte, 31 de gener de 2015

DENIP al menjador de l'escola

Bon dia famílies!

Ahir, dia 30 de gener, va ser el Dia Internacional de la No Violència i la Pau (DENIP), un dia que es va presentar a l’escola amb forma d’un munt d’activitats i que, com no podia ser de cap altra manera, també va arribar al menjador de l’escola.

Els nens i nenes d’infantil van fer tallers d’expressió plàstica utilitzant com a eix el colom de la pau: els de P4 van fer unes medalles molt divertides i els de P5, que ja són una mica més grans, uns coloms de papiroflèxia. Van aprofitar també per escoltar alguns contes i històries, que els van servir per reflexionar sobre el fet que la pau és molt més que l’absència de guerres i baralles.

Els nenes i nenes de primària van participar d’una Gimcana Fotogràfica, la qual partia de la premissa “Pensa amb els teus amics i amigues una foto ben original per fer el dia del DENIP als espais que utilitzes durant l’estona de menjador”. Va ser una activitat molt enriquidora, penseu que fins i tot, la forma de dins d’una taronja ens va recordar el símbol de la Pau.


Totes aquestes activitats us les hem recollit en forma d’imatges. Esperem que les gaudiu tant o més que nosaltres!