dissabte, 31 de gener de 2015

Febrer (infromació i menús)


 A la pestanya “Menús” que trobareu a la capçalera d’aquest blog, ja us podeu descarregar els menús d’aquest mes de FEBRER. Un mes que es presenta ple de sorpreses!

El dijous dia 12 de febrer, celebrarem el DIJOUS LLARDER tot menjant mongetes i botifarra, una tradició gastronòmica molt arrelada a casa nostra. I és que ja ho diu la cançó “El dijous llarder, botifarra botifarra, el dijous llarder, botifarra menjaré!”.L’altra sorpresa que tot l’equip de monitores hem preparat als nens i nenes de l’escola per aquest mes de febrer, és: EL MES XINÈS.

Durant tot el mes, les propostes lúdico-educatives que hem preparat van encaminades a endinsar-nos a una cultura molt diferent a la nostra: la cultura xinesa. Coneixerem com viuen, com escriuen, què mengen i com mengen, coneixerem alguns dels seus jocs tradicionals i un munt de coses més. 
Acabarem el mes amb una JORNADA GASTRONÒMICA XINESA per dinar. Mireu què toca per dinar el 27 de febrer... mmm... que bó!Aquest mes de febrer és per llepar-se'n els dits! No te'l perdis!